Padel in Apeldoorn

Reserveer

Locatie Apeldoorn is de andere sportieve hub van Padelpoints. Mix en match padel met je favoriete sporten en geniet van de sportieve buzz en gezelligheid in onze club.

Padel in sportieve hub Apeldoorn

Padel in sportieve hub Apeldoorn

Kom ook padel spelen in onze leuke en levendige club! Padelpoints Apeldoorn is compact gezellig, met 6 indoorbanen in de Matenhal. Een mooi sportcomplex met tennis- en squashbanen, direct naast de tennisvereniging en de sportschool.

Samen een drankje doen of een hapje eten na afloop? Dat kan makkelijk in het eigen restaurant. Of maak nog even een mooie wandeling in het sfeervolle, groene Kanaalpark om de hoek. De Matenhal is uitstekend bereikbaar met de auto of OV en biedt ruime parkeergelegenheid.

  • 6 indoor padelbanen
  • 3 tennisbanen
  • 3 squashbanen
  • Eigen horeca
  • Uitstekend bereikbaar met auto en OV
  • Gratis parkeren

Openingstijden

maandag t/m zondag: 09:00-17:00

Contactgegevens

Ambachtsveld 2 info@padelpoints.nl
7327 AZ Apeldoorn 06 55801647

Prijslijst

Daluren 09:00 – 17:00 Piekuren 17:00 – 23:00
1 uur €22 €28
1,5 uur €33 €42

Book, play & have fun

Zin in een potje padel? Boeken gaat simpel en snel via de website of Playtomic app. Reserveer met 1 druk op de knop een padelbaan wanneer het jou uitkomt. Zoek je nog spelers? Via de app kun je je ook aanmelden voor verschillende potjes.

Sportieve buzz in onze hub

Met vrienden gezellig padel spelen en erna een drankje doen in het restaurant. Eerst een potje tennis, dan iets eten en nog even de padelbaan op om een snelle rally te spelen. Het kan allemaal. Want bij Padelpoints zit alles onder één dak: meerdere tennis-, squash- en indoor padelbanen, horeca, een sportschool en fitness. Zo vormen we samen een echte sports community waar iedereen zich thuis voelt.

Plezier voor iedereen

Padel is de snelst groeiende sport van NL. En dat is niet zo gek; het is fun, interactief, dynamisch en snel. En… iedereen kan het! Jong, oud, een ervaren speler of nog nooit een racket vastgehouden? padel is voor iedereen verslavend geschikt.

Hoe langer je rally, hoe meer spelplezier. Daarom hebben wij gekozen voor kunstgras met een iets grotere poolhoogte. Dat speelt heel comfortabel en maakt de baan geschikt voor de prestatieve én recreatieve speler. Dus sportplezier (padelplezier?) voor iedereen! Het glas rond de banen is met 12 mm iets dikker dan normaal. Want ook veilig spelen vinden we belangrijk.