Bedrijfsevents

Met 14 padelbanen in Badhoevedorp en 12 in Hoofddorp, gratis parkeren en een uitstekende horecagelegenheid, bieden wij bedrijven de beste faciliteiten om collega's, klanten en relaties op een sportieve manier te entertainen.
€30,00 per persoon
Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler die zijn spel wil verbeteren, onze ervaren trainers staan te popelen om je te begeleiden.
Vanaf € 27,50 per persoon
Ontdek de ultieme teambuilding-ervaring bij Padelpoints! Ga samen padellen en versterk de band en samenwerking tussen jouw teamleden.
Vanaf € 32,50 per persoon
Voor bedrijven die vergaderen en ontspanning willen combineren, is een Padel Clinic de perfecte keuze, maar vrij spelen kan natuurlijk ook.

Wil je een op maat gesneden pakket, speciale teamuitjes of een bedrijfsclinic? Of meedoen aan het Padelpoints bedrijventoernooi om je netwerk te versterken? Alles is bespreekbaar! Sluit je aan bij onze groeiende community van zakelijke padelspelers en boek een Padelpoints Bedrijfsevent.

 

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Padelpoints. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@padelpoints.nl of doe meteen een aanvraag voor een van onze bedrijfsevents.