Frequently asked Questions


FAQ

Padel lessen / Padel training

Zeker, boek bij ons gewoon een groepsles als gezin. Padel spelen is heel geschikt voor verschillende leeftijden en niveau’s door elkaar.

Ja, met plezier laten we kinderen kennismaken met de padelsport. Vraag ernaar op de club of neem contact met ons op.

We hebben verschillende trainers met ruime ervaring en een passie voor padel en trainen. Reserveer eenvoudig de trainer die bij je past.

Je kunt bij ons terecht voor padel groepsles of privé-les voor alle leeftijden en niveau’s.

Padel materialen

Nee, wij verhuren geen padel schoenen, maar adviseren je graag waar je deze kunt kopen.

Voor meer spelplezier of gevorderd spel adviseren we padel tennis schoenen, in plaats van gewone sport- of hardloopschoenen.

Je kunt gewoon spelen in tennis-/squash- of gymkleding.

Ja, op alle locaties van Padelpoints kan je een racket lenen als je deze zelf niet hebt. Ook kun je ballen kopen.

Padel spelen

De minimale leeftijd is 5 jaar. Een maximale leeftijd is er niet! Padel is ontzettend leuk en geschikt voor alle leeftijden.

Ja, hartstikke leuk! Padel spelen kan prima met verschillende leeftijden en niveau’s door elkaar.

Nee, dat is juiste het mooie van deze sport: padel is leuk voor iedereen! Padel is heel geschikt om te spelen met verschillende leeftijden en niveau’s door elkaar. Alle spelers kunnen dan toch gelijkwaardig en met plezier meedoen.

Dat kan! Via de app Playtomic kun je je ook aanmelden voor verschillende potjes. Zodra er 4 spelers zijn, kan je reservering doorgaan. Ook kun je via de app jezelf aanmelden voor verschillende WhatsApp groepen om maatjes te vinden.

Padel is eenvoudig, met een hoge fun factor. De spelregels zijn snel uitgelegd en de basistechnieken kun je snel leren zonder intensieve training. Na 5-10 minuten introductie kun je al beginnen, op elke leeftijd.

Ja, deze vaardigheden komen goed van pas. Je zult zien dat je padel vlot oppikt en al snel een spannende wedstrijd kunt spelen.

Bekijk de uitleg en video op de pagina spelregels. Of kom gewoon een keertje gezellig spelen bij onze club!

Padelbaan boeken / reserveren

De banen zijn bedoeld voor 2 tegen 2 padel spelen; dan profiteer je optimaal van baanoppervlakte, spelplezier en prijs. Maar je kunt ook een baan boeken voor de prijs van 4 personen en met zijn tweeën spelen.

Zeker! Padel is een feestje voor je team. Iedereen kan gelijkwaardig meedoen, ongeacht ervaring of niveau. Gegarandeerd een onvergetelijke dag met deze leuke, dynamische sport. Het is wel verstandig op tijd te reserveren, zodat er genoeg banen zijn voor de hele groep. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wijzigen of annuleren kan eenvoudig en kosteloos via de app of website (of telefonisch?) tot 24 uur van tevoren. Bij annuleren of wijzigen binnen 24 uur brengen wij de kosten van je boeking in rekening.
Reserveren en betalen kan simpel & snel via de website of de app Playtomic. Met 1 druk op de knop reserveer je een indoor padelbaan op een moment dat jou uitkomt. Betalen kan met iDeal of creditcard.

Nee, Padelpoints is een Pay & Play padelclub: Book, Play & have fun! Een lidmaatschap is niet nodig.

Toch nog VRAGEN?

Kom ook een keer padel spelen & geniet van de sportieve buzz en gezellige drukte op onze clubs. We zien je graag een keer op één van onze locaties!

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je een teamuitje of feestje boeken? Neem gerust een kijkje in de FAQ of neem contact met ons op.