Competities

Competitie spelen bij Padelpoints

Bij Padelpoints is er een competitie voor iedereen die van deze geweldige sport houdt. Of je nou een beginnende of een ervaren speler bent, doe mee en ontdek de gezelligheid om samen met je team tegen andere teams te strijden. En als bonus zal de wedstrijdervaring jou een nog betere padelspeler maken. Hoe gaaf is dat!

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de spannende KNLTB Padel

Gedurende het jaar bieden we vier KNLTB-competities aan: zomer, najaar, winter en lente. Wil jij ook meedoen? Bij Padelpoints maken we het mogelijk. Kies de competitie waar je aan wilt deelnemen en schrijf je eenvoudig in via ons inschrijfformulier. Houd wel de uiterste inschrijfdatum in de gaten en blijf op de hoogte via onze website en nieuwsbrief.

Wintercompetitie 2023! Grijp nu je kans en schrijf je team in vóór de deadline.

Speeldata KNLTB WINTERCOMPETITIE 2023

 Speeldagen 
Week4547491357
Vrijdag10 nov24 nov8 dec5 jan19 jan2 feb16 feb
Zaterdag11 nov25 nov9 dec6 jan20 jan3 feb17 feb
Zondag12 nov26 nov10 dec7 jan21 jan4 feb18 feb

Wat houdt het in?

Tijdens deze competitie speel je gedurende 7 wedstrijddagen tegen verschillende teams om die felbegeerde titel. Afhankelijk van de indeling betaal je slechts voor 3 of 4 thuisdagen. Deze competitie biedt volop speelplezier en de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten op de padelbaan!

Hoe werkt het?

Een team bestaat uit minimaal 4 spelers, en het mooie is dat deze competitie genderneutraal is. Dus ongeacht de samenstelling van je team, kun je volop genieten van het spel. Bij een team van 4 personen speelt iedere speler 2 wedstrijden per competitiedag. Dit betekent meer dan 20 wedstrijden vol gezelligheid met je vriend(inn)en!

De competitieperiode loopt van 10 november 2023 tot uiterlijk 25 februari 2024. Een perfecte manier om de winter in te luiden met sportieve uitdagingen en onvergetelijke momenten op de padelbaan!

Wat krijg je?

Voor slechts €540/€720* per team (voor 3/4 thuiswedstrijden) geniet je van:

*Let op: De kosten zijn exclusief een eenmalig inschrijfgeld van €18,50 per speler, dat direct wordt afgedragen aan de KNLTB. Dit bedrag geldt voor een heel jaar/seizoen en is van toepassing op spelers die nog niet eerder bij Padelpoints hebben gespeeld.

Inschrijven

Vragen? Neem gerust contact op