Toernooien

Deze pagina houd jullie op de hoogte van alle aanstaande evenementen die Padelpoints organiseert. Doe mee, speel en geniet. Padel, plezier, hapje, drankje, muziek – alles op één plek!
18 april,
Hoofddorp
€16 per persoon

Doe mee met de Padel Challenge bij Padelpoints Hoofddorp! Elke tweede of derde donderdag van de maand organiseren we gezellige padelwedstrijden op Arnolduspark. Eerst zweten en daarna lekker relaxen! Wacht niet langer en schrijf je nu in als team.

26 april,
Badhoevedorp
€17.50 per persoon

Elke laatste vrijdag bij Padelpoints Badhoevedorp het Bitterballentoernooi. Na de match net als het afgelopen seizoen heerlijke bitterballen. Dit keer geen livemuziek ivm Koningsnacht, maar wel langer spelen: 5 wedstrijden van 20 minuten. Het is populair, dus schrijf je snel in!

23 -31 december,
Hoofddorp
€22.50 per persoon

Bij Padelpoints Hoofddorp organiseren we ons jaarlijkse Kersttoernooi in stijl. Het door de KNLTB erkende evenement is een mooie toernooi om je padelniveau te testen. Schrijf je in en vier je kerstvakantie op de padelbanen van Arnolduspark in Hoofddorp. Mis het niet!

30 dec - 7 jan,
Badhoevedorp
€22.50 per persoon

Begin 2024 met een knal en maak goede voornemens waar door je nu in te schrijven voor het Padelpoints & Wildenhorst Nieuwjaarstoernooi. Het is de perfecte manier voor een frisse start van het nieuwe jaar!

23 dec 12 - 14 uur,
Badhoevedorp
€15 per persoon

De Winter Wonderland Cup markeert het begin van onze feestelijke ‘6 Days of Christmas’ viering. Overdag lekker zweten op de padelbaan en ’s avonds heerlijk ontspannen tijdens de feestdagen. Ervaar de winterse gezelligheid met ons en schrijf je nu in voor dit bijzondere evenement!

24 dec: 12 - 14 uur,
Badhoevedorp
€15 per persoon

De Jingle Bells Showdown is de 2e dag van onze feestelijke ‘6 Days of Christmas’ viering. Overdag lekker zweten op de padelbaan en ’s avonds heerlijk ontspannen tijdens de feestdagen. Ervaar de winterse gezelligheid met ons en schrijf je nu in voor dit bijzondere evenement!

26 dec: 12 - 14 uur,
Badhoevedorp
€15 per persoon

De Merry Christmas Trophy is de 3e dag van onze feestelijke ‘6 Days of Christmas’ viering. Overdag lekker zweten op de padelbaan en ’s avonds heerlijk ontspannen tijdens de feestdagen. Ervaar de winterse gezelligheid met ons en schrijf je nu in voor dit bijzondere evenement!

27 dec: 12 - 14 uur,
Badhoevedorp
€15 per persoon

De Santa Claus Slam is de 4e dag van onze feestelijke ‘6 Days of Christmas’ viering. Overdag lekker zweten op de padelbaan en ’s avonds heerlijk ontspannen tijdens de feestdagen. Ervaar de winterse gezelligheid met ons en schrijf je nu in voor dit bijzondere evenement!

28 dec: 12 - 14 uur,
Badhoevedorp
€15 per persoon

De Snow Ball Challenge is de laatste dag van onze feestelijke ‘6 Days of Christmas’ viering. Overdag lekker zweten op de padelbaan en ’s avonds heerlijk ontspannen tijdens de feestdagen. Ervaar de winterse gezelligheid met ons en schrijf je nu in voor dit bijzondere evenement!