Toernooien

Deze pagina houd jullie op de hoogte van alle aanstaande evenementen die Padelpoints organiseert. Doe mee, speel en geniet. Padel, plezier, hapje, drankje, muziek – alles op één plek!
27 oktober,
Badhoevedorp
€17.50 per persoon

Elke laatste vrijdag bij Padelpoints Badhoevedorp. Na een fantastisch jaar en op veler verzoek starten we weer op 27 oktober. Padel en gezelligheid gaan bij Padelpoints hand in hand dus na de match net als het afgelopen seizoen heerlijke bitterballen en live muziek!

12 oktober,
Hoofddorp
€15 per persoon

Doe mee met het King of the Court Toernooi bij Padelpoints Hoofddorp! Elke tweede donderdag van de maand organiseren we gezellige padelwedstrijden op Arnolduspark. Eerst zweten en daarna lekker relaxen! Wacht niet langer en schrijf je nu in als team.

30 dec - 7 jan,
Badhoevedorp
€17.50 per persoon

Begin 2024 met een knal en maak goede voornemens waar door je nu in te schrijven voor het Padelpoints & Wildenhorst Nieuwjaarstoernooi. Het is de perfecte manier voor een frisse start van het nieuwe jaar!

25 -31 december,
Hoofddorp
€15 per persoon

Bij Padelpoints Hoofddorp organiseren we ons jaarlijkse Kersttoernooi in stijl. Het door de KNLTB erkende evenement is een mooie toernooi om je padelniveau te testen. Schrijf je in en vier je kerstvakantie op de padelbanen van Arnolduspark in Hoofddorp. Mis het niet!