Privé events

Geweldig om te horen dat je interesse hebt in een privé event bij ons! Of je nu op zoek bent naar een actieve teambuildingactiviteit, een leuke dag vol plezier met vrienden en familie, een kinderfeestje of een informeel bedrijfsevenement, bij Padelpoints creëren we de perfecte sfeer voor jullie speciale gelegenheid.
Vanaf € 22,50 per persoon
Een actieve teambuildingactiviteit, een leuke dag vol plezier met vrienden en familie of een informeel bedrijfsevenement. Ervaar zelf waarom padel de perfecte activiteit is voor elke feestelijke gelegenheid!
Vanaf € 22,50 per persoon
Op zoek naar een leuk en onvergetelijk kinderfeestje? Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een spektakel bij ons! Onder enthousiaste begeleiding beleven de kinderen een geweldige tijd vol sport en spel.
Vanaf € 20,00 per persoon
Wil je samen met je teamgenoten eens iets anders ondernemen? Dat kan! Padel is de perfecte sport om jullie teamspirit en samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen. Leuk, competitief en uitdagend!

Onze locaties zijn voorzien van topklasse padelbanen waar jullie je vaardigheden kunnen tonen en veel plezier kunnen beleven. Met de uitbreiding van 6 naar 14 padelbanen in Badhoevedorp en van 6 naar 12 banen in Hoofddorp, gratis parkeren en een uitstekende horecagelegenheid, bieden wij jullie de beste faciliteiten om te genieten van deze opwindende sport.

Maak van jullie event een onvergetelijke ervaring vol energie, gezelligheid en competitie. Reserveer nu en laat ons jullie verwennen met een perfect georganiseerd padelavontuur! Klik op de desbetreffende locatie voor meer informatie en ontdek hoe jullie evenement op maat kan worden ingevuld.