Kinderfeestje

  • Vanaf 12 kinderen
  • 1,5 uur padel, sport en spel
  • o.l.v. trainer
  • inclusief baanhuur en materialen
  • Toernooi met prijzen
  • Limonade

Het aanmeldformulier is bedoeld als een indicatie van je wensen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat we een duidelijk beeld hebben van je wensen. Als je specifieke vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Locatie, datum en tijdstip

Geef aan welke Padelpoints locatie je voorkeur heeft. Daarnaast kun je aangeven of je al een voorkeur hebt voor een tijdstip. Indien je het tijdstip nog niet weet, is dat geen probleem. We zullen hiermee rekening houden bij het plannen van het evenement.

Jouw event of ons advies

Indien je twijfelt over welk soort event het beste bij jou en je groep past, staan we klaar om je te adviseren. We kunnen je helpen bij het kiezen van het meest geschikte type evenement op basis van je doelen en verwachtingen.

Deelnemers en niveau

Vanaf 12 deelnemers kunnen wij jouw event op maat organiseren, maar geef aan als je meer deelnemers verwacht. Selecteer ook het padelniveau van de groep. Beginnend, gemiddeld of gevorderd.

Programma

Wil je met jouw groep alleen Vrij Spelen of geef je de voorkeur aan het verfijnen van je vaardigheden tijdens een Padel Clinic o.l.v. een trainer? Daarnaast kunnen we een toernooivorm organiseren. Geen materiaal? Maak je geen zorgen – wij zorgen voor alles.

Food & beverage

Geef aan of je behoefte hebt om na afloop van je event wat met elkaar te eten en drinken. In onze gezellige horecagelegenheid met fijne zithoeken kunnen we vast aan al je wensen voldoen.

Voorstel en offerte

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, gaan we aan de slag om een voorstel en offerte op maat voor je op te stellen. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te beantwoorden. Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Aanvragen