Padel in Badhoevedorp

reserveer

Locatie Badhoevedorp is de bruisende hotspot van Padelpoints. Padel spelen, tennissen, squashen, fitnessen of gezellig borrelen in het restaurant. Het kan hier allemaal!

Levendige Padelclub in Badhoevedorp

Levendige Padelclub Badhoevedorp

Padel spelen nabij de zuidas? Padelpoints Badhoevedorp is een bedrijvige, centrale locatie, met 14 indoor padelbanen, waarvan 3 singelbanen, op maar liefst 1800M2. Parkeren is hier nooit een probleem. En dat maar een kwartiertje vanaf Amsterdam!

Ontspannen samen napraten met iets te eten of te drinken? Zoek een mooi plekje in één van de comfortabele, gezellige zithoeken van ons compleet vernieuwde restaurant. Je kunt hier terecht voor een hapje en drankje of een heerlijke, volledige maaltijd. Met 6 padelbanen, 7 squashbanen, fitness en 9 tennisbanen een levendige sports community voor jou.

  • 6 indoor padelbanen
  • 9 tennisbanen
  • 7 squashbanen
  • Eigen restaurant
  • Uitstekend bereikbaar met auto en OV
  • Altijd parkeren

Openingstijden

maandag t/m zondag: 08:00-17:00

Contactgegevens

Sloterweg 301 info@padelpoints.nl
1171VB Badhoevedorp 06 55801647

Prijslijst

Daluren 08:00 – 17:00 Piekuren 17:00 – 23:00
1 uur €24 €32
1,5 uur €36 €48

Book, play & have fun

Zin in een potje padel? Boeken gaat simpel en snel via de website of Playtomic app. Reserveer met 1 druk op de knop een padelbaan wanneer het jou uitkomt. Zoek je nog spelers? Via de app kun je je ook aanmelden voor verschillende potjes.

Sportieve buzz in onze hub

Met vrienden gezellig padel spelen en erna een drankje doen in het restaurant. Een potje tennis, dan iets eten en aan het eind de padelbaan op om een snelle rally te spelen. Het kan allemaal. Want bij Padelpoints zit alles onder één dak: meerdere tennis-, squash- en indoor padelbanen, horeca, een sportschool en fitness. Zo vormen we samen een echte sports community waar iedereen zich thuis voelt.

Plezier voor iedereen

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. En dat is niet zo gek; het is fun, interactief, dynamisch en snel. En… iedereen kan het! Jong, oud, een ervaren speler of nog nooit een racket vastgehouden? Padel is voor iedereen verslavend geschikt.

Hoe langer je rally, hoe meer spelplezier. Daarom hebben wij gekozen voor kunstgras met een iets grotere poolhoogte. Dat speelt heel comfortabel en maakt de baan geschikt voor de prestatieve én recreatieve speler. Dus spelplezier voor iedereen! Het glas rond de banen is met 12 mm iets dikker dan normaal. Want ook veilig spelen vinden we belangrijk.