Padel in Badhoevedorp

reserveer

Padelpoints Badhoevedorp is de grootste indoor padellocatie van Nederland: 14 padelbanen, een gezellige horeca en gratis parkeren.

Levendige Padelclub in Badhoevedorp

Padelpoints Badhoevedorp

Padel spelen vlak bij Amsterdam Zuid? Padelpoints Badhoevedorp is met 14 indoor padelbanen, waarvan 3 singelbanen, op maar liefst 4200m2, een parel van onze hippe sport. En zeker na de verbouwing die de faciliteiten en ervaring van onze locatie aanzienlijk zal upgraden.

We zijn verheugd om jullie straks te verrassen met een prachtige winkel, een volledig nieuw kantoor en een gloednieuwe entree met een vernieuwde uitstraling. Daarnaast introduceren wij een efficiënte vergaderruimte en we breiden onze parkeerplaats uit om nog meer aan jullie behoeften te voldoen.

Onze 14 padelbanen blijven gedurende de verbouwing gewoon bespeelbaar, zodat je geen enkel uurtje sport hoeft te missen. We kijken ernaar uit om je straks te verwelkomen in onze vernieuwde faciliteiten en samen te genieten van het spel dat ons allemaal verbindt.

Openingstijden

maandag t/m zondag: 08:00-17:00

Contactgegevens

Sloterweg 301 info@padelpoints.nl
1171VB Badhoevedorp 06 55801647

Prijslijst

Daluren 08:00 – 17:00 Piekuren/weekend 17:00 – 23:00
1 uur €24 €33
1,5 uur €36 €49,50

Book, play & have fun

Zin in een potje padel? Boeken gaat simpel en snel via de website of Playtomic app. Reserveer met 1 druk op de knop een padelbaan wanneer het jou uitkomt. Zoek je nog spelers? Via de app kun je je ook aanmelden voor verschillende potjes.

Sportieve buzz in onze hub

Met vrienden gezellig padel spelen en erna een drankje doen in het restaurant. Een potje tennis, dan iets eten en aan het eind de padelbaan op om een snelle rally te spelen. Het kan allemaal. Want bij Padelpoints zit alles onder één dak: meerdere tennis-, squash- en indoor padelbanen, horeca, een sportschool en fitness. Zo vormen we samen een echte sports community waar iedereen zich thuis voelt.

Plezier voor iedereen

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. En dat is niet zo gek; het is fun, interactief, dynamisch en snel. En… iedereen kan het! Jong, oud, een ervaren speler of nog nooit een racket vastgehouden? Padel is voor iedereen verslavend geschikt.

Hoe langer je rally, hoe meer spelplezier. Daarom hebben wij gekozen voor kunstgras met een iets grotere poolhoogte. Dat speelt heel comfortabel en maakt de baan geschikt voor de prestatieve én recreatieve speler. Dus spelplezier voor iedereen! Het glas rond de banen is met 12 mm iets dikker dan normaal. Want ook veilig spelen vinden we belangrijk.