Dé padellocatie in Hoofddorp

RESERVEER

Padelpoints Hoofddorp is met 12 padelbanen een dynamische sportlocatie aan de rand van Amsterdam.

Padellen binnen de Haarlemmermeer

Dynamische Padelclub Hoofddorp

Padel spelen binnen de ring en op een steenworp afstand van Schiphol? Padelpoints Hoofddorp is een bedrijvige, centrale locatie, met 12 indoor padelbanen op maar liefst 3600m2. Parkeren is hier nooit een probleem en gratis. En dat op maar een kwartiertje vanaf Heemstede en 20 minuutjes vanaf Haarlem én Amsterdam.

Na een actieve padelpartij kun je ervoor kiezen om binnen of buiten op het ruime terras na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Padelpoints Hoofddorp vormt samen met gelijkgestemde sportliefhebbers dé bruisende sportgemeenschap voor jou. Kom ook en join onze padelcommunity!

  • 12 indoor padelbanen
  • 11 tennisbanen (buiten)
  • Eigen restaurant
  • Uitstekend bereikbaar met auto en OV
  • Altijd gratis parkeren

Openingstijden

maandag t/m zondag: 09:00-23:30

Contactgegevens

Arnolduspark 16 info@padelpoints.nl
2132 CR Hoofddorp 06 55801647

Prijslijst

Daluren 08:00 – 17:00 Piekuren 17:00 – 23:00
1 uur €24 €32
1,5 uur €36 €48

Book, play & have fun

Zin in een potje padel? Boeken gaat simpel en snel via de website of Playtomic app. Reserveer met 1 druk op de knop een padelbaan wanneer het jou uitkomt. Zoek je nog spelers? Via de app kun je je ook aanmelden voor verschillende potjes.

Sportieve buzz in onze hub

Met vrienden gezellig padel spelen en erna een drankje doen in het restaurant. Een potje tennis, dan iets eten en aan het eind de padelbaan op om een snelle rally te spelen. Het kan allemaal. Want bij Padelpoints zit alles onder één dak: meerdere tennis-, squash- en indoor padelbanen, horeca, een sportschool en fitness. Zo vormen we samen een echte sports community waar iedereen zich thuis voelt.

Plezier voor iedereen

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. En dat is niet zo gek; het is fun, interactief, dynamisch en snel. En… iedereen kan het! Jong, oud, een ervaren speler of nog nooit een racket vastgehouden? Padel is voor iedereen verslavend geschikt.

Hoe langer je rally, hoe meer spelplezier. Daarom hebben wij gekozen voor kunstgras met een iets grotere poolhoogte. Dat speelt heel comfortabel en maakt de baan geschikt voor de prestatieve én recreatieve speler. Dus spelplezier voor iedereen! Het glas rond de banen is met 12 mm iets dikker dan normaal. Want ook veilig spelen vinden we belangrijk.