Kooisponsoring

Kooisponsoring

Ontdek de meest aantrekkelijke sponsoroptie voor bedrijven: exclusieve kooisponsoring bij Padelpoints! Verbind jouw naam aan één van onze padelbanen en krijg een opvallend Sponsorbord op de kooi van de baan. Op onze boekingssites wordt jouw bedrijfsnaam prominent vermeld, waardoor je maximale zichtbaarheid geniet. 

Bedrijfsbaan

Als sponsor is er ook de mogelijkheid om wekelijks op een vast tijdstip te padellen op je eigen bedrijfsbaan, compleet met naam en logo. Bovendien wordt jouw bedrijf geïntegreerd in al onze communicatie-uitingen zodat je altijd en overal zichtbaar bent. Hoe cool is dat!

Bedrijventoernooi

Als lid van onze Business Community geniet je van exclusieve voordelen, zoals de mogelijkheid om mee te doen aan ons bedrijventoernooi. Dit is de perfecte manier om collega’s, klanten en relaties op een sportieve manier te entertainen en nieuwe netwerken aan te boren. 

Vergaderruimte

Als kooisponsor kan je meerdere keren per jaar gebruik maken van onze gloednieuwe vergaderruimte. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of gewoon een plek nodig hebt om te vergaderen, onze nieuwe faciliteiten zullen perfect voldoen aan al je zakelijke eisen.

Liever een op maat gesneden pakket, speciale teamuitjes of een bedrijfsclinic? Alles is bespreekbaar! Als lid van onze Business Community heb je immers een streepje voor. Sluit je aan bij onze groeiende community van zakelijke padelspelers en word lid van de Padelpoints Business Community.

Aanvragen