Toernooisponsor

Naast het exclusief sponsoren van een padelbaan of lid worden van de Padelpoints Vriendenclub, bieden wij als bedrijf ook de mogelijkheid om een van de vele door Padelpoints georganiseerde toernooien of evenementen te ondersteunen. 

Eigen uniek event

U kunt zelfs uw eigen unieke toernooi opzetten en als hoofdsponsor van het evenement aanzienlijke zichtbaarheid verwerven, en dit alles zonder hoge kosten. Of het nu gaat om een bedrijfstoernooi met medewerkers en klanten of een open toernooi voor de bredere gemeenschap, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Barterdeal

We staan ook open voor barterdeals, waarbij u kunt denken aan prachtige prijzen voor de winnaars, een fantastische goodiebag voor alle deelnemers en volledige integratie in al onze toernooicommmunicatie. 

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd de spannende wereld van padel te ondersteunen Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw padeltoernooi-sponsorschap in gang te zetten.

Aanvragen