Vrienden van Padelpoints

  • 10 % korting op de huur padelbaan, maximaal 15 uur op jaarbasis
  • Naam en logo op sponsorwand van Padelpoints Badhoevedorp
  • Voorrang bij reserveren padelbaan
  • Kosten € 250 ex btw per jaar

Vrienden van Padelpoints

Ben jij een bedrijf dat dol is op de padelsport en graag betrokken wil zijn bij de bruisende community van Padelpoints Badhoevedorp? Maar is baansponsoring net een stap te ver? Dan hebben we goed nieuws voor jou: de mogelijkheid om Vriend van Padelpoints te worden!

Voordelen

Als Vriend van Padelpoints geniet je van een aantal voordelen. Zo krijg je 10% korting op de huur van een padelbaan, met een maximum van 15 uur per jaar. En dat is nog niet alles: als Vriend heb je ook voorrang bij het reserveren van een padelbaan. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje op de baan, zelfs op de drukste momenten.

Zichtbaarheid

Daarnaast krijg jij zichtbaarheid op onze sponsorwand bij de entree van ons sportcomplex. Je naam en logo worden prominent getoond, zodat iedereen kan zien dat jij de padelsport en Padelpoints een warm hart toedraagt.

Bijdrage

De jaarlijkse bijdrage voor Vriend van Padelpoints bedraagt slechts € 250. Voor dat bedrag profiteer je van korting op de huur van een padelbaan en zichtbaarheid op onze sponsorwand. Zo draag je bij aan onze community en kunnen wij blijven investeren on onze padelbanen en faciliteiten.

Aanvragen

Mocht je Vriend van Padelpoints willen worden en van onze voordelen genieten, neem dan contact met ons op door onderstaande gegevens in te vullen en terug te sturen naar: info@padelpoints.nl.